Persbericht

PERSBERICHT

 

Arnold Steenbakker treedt toe tot de Raad van Commissarissen van Vekoma Rides

 Arnold Steenbakker 300 300 c1

VLODROP – Arnold Steenbakker ( 1957) is per 19 mei 2017 toegetreden als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Vekoma Rides. Hij vult daarmee de vacature in die ontstaan is door het vertrek van Jean Gelissen, die in verband met zijn drukke werkzaamheden binnen de Gelissen Group (waarvan o.a. Gepla en Toverland deel uitmaken), eerder dit jaar heeft besloten om zijn werkzaamheden als commissaris bij Vekoma Rides te beëindigen.

De heer Steenbakker heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft en heeft jarenlange werkervaring in technisch georiënteerde bedrijven (Fluor Corporation, Fugro), laatstelijk als CEO bij Stork Technical Services.

Wij verwachten, op grond van de ervaring van de heer Steenbakker, dat hij een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de verdere groei van Vekoma Rides.

Vekoma Rides (www.vekoma.com) is een van de meest toonaangevende en innoverende achtbaanfabrikanten ter wereld. De focus van het bedrijf ligt op ontwikkeling, productie en installatie van achtbanen en speciale attracties voor thema- en attractieparken. Naast een portfolio variërend van thrill- tot familyrides is Vekoma continu bezig met ontwikkeling van op maat gemaakte projecten in opdracht van en in nauwe samenwerking met een breed scala aan internationale klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vlodrop en is met meer dan 300 werknemers een belangrijke werkgever in de regio.

Vlodrop, 10 augustus 2017

K. van Biert, voorzitter Raad van Commissarissen Vekoma Rides


Inlichtingen voor de pers:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Paulussen, Director of Change Vekoma Rides, tel.nr. 0627834184

 

 

 

 

 

jobs2

This is an overview of the latest jobs at Vekoma. For a complete overview go to our jobs-page by clicking 'jobs'

 
 
 
 
exhibitions2